BioTermic

Centrale Termice
Pe Combustibil Solid

Eficientele centrale termice pe combustibil solid nu au efect poluant. Daca achizitionezi o centrala termica pe combustibil solid intra in legatura cu specialistii Biotermic

Centrale Termice Pe Combustibil Solid | BioTermic

Independenta, sustenabilitate, eficienta

Indiferent de temperatura de afara, bucurati-va de confortul casei dumneavoastra, intr-un ambient placut, alaturi de cei dragi. Usor de utilizat si garantand o eficienta crescuta, centralele termice pe combustibil solid reprezinta alegerea ideala. Cu o utilizare simpla, cu o misiune ecologica si sustenabila, acest tip de centrale nu doar aduc cu sine costuri reduse considerabil, dar va si asigura independenta fata de furnizorii de incalzire.

Centrale termice pe combustibil solid, mai exact?

Centralele termice pe combustibil solid sunt o solutie de a casei pe timp de iarna oriunde in tara, chiar si in cele mai indepartate sate si catune, unde furnizorul de gaze naturale nu are infrastructura. In acelasi timp, prin montare unei centrale pe combustibil solid putem privi aspectul ecologic, folosind lemnul sau peletii drept combustibil. In acelasi timp, este o metoda ieftina de incalzire prin exploatarea necostisitoare si usoara, dar si prin costul redus al combustibilului solid.

Usor de utilizat, oferind o eficienta crescuta in demersul dumneavoastra de a va transforma casa intr-un camin primitor si confortabil, chiar si in zilele geroase de iarna, o centrala termica pe combustibil solid este alegerea pe care trebuie sa o luati in calcul atunci cand planificati sa achizitionati un sistem de incalzire eficient.

Oferind mai mult decat un ambient placut, garantandu-va independenta fata de furnizorii de incalzire centralizata, avand o utilizare facila, ecologica si implicand costuri considerabil mai reduse fata de alte tipuri de sisteme de incalzire, eficientele centrale termice pe combustibil solid reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra.

O centrala termica pe combustibil solid este o solutie de incalzire ecologica. Degajand o cantitate de dioxid de carbon egala cu cea inmagazinata de materialul vegetal utilizat pe post de combustibil, in perioada de vegetatie, eficientele centrale termice pe combustibil solid nu au un efect poluant ridicat.

01

Proiectare

O proiectare corecta este cheia unei lucrari perfecte. Echipa noastra de specialisti isi pune intreg know how-ul in serviciul dumneavoastra.

Afla mai Mult
02

Instalare

Instalatiile complexe sunt specialitatea noastra. Bucurati-va de confortul casei dumneavoastra, lasand grijile in seama echipei BioTermic.

Afla mai Mult
03

Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta atunci cand lucrurile ar putea merge si mai bine, calitate garantata, lucrare impecabila.

Afla mai Mult

Centrale termice pe combustibil solid, mai exact?

Cum am mentionat anterior, o centrala termica pe combustibil solid reprezinta o alegere constienta, asumata, ecologica si sustenabila. Cantitatea de dioxid de carbon degajat este egala cu cea inmagazinata de materialul vegetal utilizat pe post de combustibil in perioada de vegetatie. Asadar, cu o centrala termica pe combustibil solid sunteti sigur ca nu contribuiti la deja groaznica poluare a planetei.

Tipuri de centrale pe combustibil solid

Bineinteles, exista mai multe tipuri de centrale pe combustibil solid, Din punctul de vedere al combustibilului utilizat, exista centrale pe lemne, pe peleti sau pe carbune. Alt criteriu de catalogare este din punctul de vedere al arderii. Astfel, exista centrale termice uzuale sau centrale termice cu gazeificare. Mai multe detalii privind avantajele fiecarui tip puteti afla dintr-o discutie cu unul din colegii nostri.

Randamentul centralei este un alt criteriu demn de luat in calcul, astfel va indreptati fie spre o centrala conventionala sau una cu gazeificare. Beneficiile acestora le-am mentionat anterior.

BioTermic va pune la dispozitie o gama variata de centrale termice pe combustibil solid. Pentru a obtine mai multe informatii tehnice, comerciale, va invitam sa ne contactati, iar unul din colegii nostri va va raspunde tuturor intrebarilor.

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta

Portofoliu

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta.

Account details will be confirmed via email.