BioTermic

Despre Noi

Povestea BioTermic a inceput cu promisiunea de a livra calitate si profesionalism clientilor nostri. Suntem o echipa de profesionisti ce pun intreg know how-ul in serviciul clientilor care aleg sa colaboreze cu noi. De-a lungul anilor, am fost parte din proiecte de dimensiuni diferite, de la proiecte mici rezidentiale, la proiecte de amploare, ce au solicitat resurse numeroase.

Suntem mandri sa sustinem faptul ca portofoliul nostru este cel care ne recomanda a fi un nume important in acest domeniu.

biotermic
01

Energie verde

Credem cu tarie in energia sustenabila si o folosim cu prioritate.

02

Tehnologie inovatoare

Aducem cele mai recente tehnologii aproape de dumneavoastra.

03

Echipamente moderne

Investim in oameni pregatiti si in echipamente performante.

Valorile pe care se bazeaza activitatea BioTermic sunt profesionalismul, responsabilitatea si seriozitatea echipei noastre. Suntem constienti ca in lumea actuala, timpul este o resursa foarte importanta si, de aceea, uneori, alegerea unei solutii de incalzire poate fi mai dificila.

Dar, noi oferim clientilor nostri servicii 360, de la consultanta la montaj si mentenanta pentru produsele alese.

Credem cu tarie intr-un viitor verde si sigur pentru noi toti. Din acest motiv, ne-am asumat misiunea sa livram produse si echipamente care sa faciliteze accesul la energie sustenabila. Intr-o piata aglomerata cu oferte, BioTermic se diferentiaza prin profeionalism si prin produsele de calitate superioara din gama noastra.

Consultantii BioTermic au o experienta vasta si sunt pregatiti sa ofere consultanta de specialitate pentru a transforma misiunea alegerii produselor intr-o misiune accesibila, pas cu pas. Avem o abordare holistica, tratand fiecare proiect cu aceeasi responsabilitate, indiferent de dimensiunea acestuia, in fiecare aspect al sau.

Serviciile integrate BioTermic, impreuna cu produsele de calitate superioara cuprinse in portofoliul comapaniei, ne-au transformat intr-un partener de incredere atat pentru utilizatorii rezidentiali, cat si pentru cei business.

BioTermic va pune la dispozitie o gama variata de instalatii termice, panouri solare, panouri fotovoltaice, centrale termice, centrale pe combustibil solid, sisteme solare si sisteme de ventilatie.

Pentru mai multe detalii privind produsele si serviciile noastre, va invitam sa consultati paginile dedicate din site-ul nostru sau ne contactati fie pe telefon, fie via e-mail, conform datelor de pe pagina de Contact.

Portofoliu

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta.

Account details will be confirmed via email.