BioTermic

Pompe De Caldura

Prin instalarea unei pompe de caldura, veti reduce semnificativ facturile. Alegeti o pompa de caldura geotermala sau o pompa de caldura aer-apa.

Pompe De Caldura | BioTermic

Orice tip de locuinta poate fi incalzita in mod sustenabil, folosind doar energie regenerabila valorificata din mediul inconjurator.

Alegeti o pompa de caldura si nu veti asigura doar confortul constant si maximizat, dar in acelasi timp, veti reduce semnificativ facturile de la furnizorii de utilitati. BioTermic va pune la dispozitie o varietate mare de pompe de caldura, din care dumneavoastra sa puteti alege, conform nevoilor si in concordanta cu bugetul disponibil.

Portofoliul nostru cuprinde pompe de caldura geotermale, ce capteaza energia din sol, precum si pompe de caldura aer-apa, ce folosesc aerul exterior, incalzindu-va casa, indiferent de vremea de afara. Pompele de caldura reprezinta o alegere inspirata, asumata, o solutie verde, sustenabila.

01

Proiectare

O proiectare corecta este cheia unei lucrari perfecte. Echipa noastra de specialisti isi pune intreg know how-ul in serviciul dumneavoastra.

Afla mai Mult
02

Instalare

Instalatiile complexe sunt specialitatea noastra. Bucurati-va de confortul casei dumneavoastra, lasand grijile in seama echipei BioTermic.

Afla mai Mult
03

Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta atunci cand lucrurile ar putea merge si mai bine, calitate garantata, lucrare impecabila.

Afla mai Mult

Ce sunt pompele de caldura?

Pompa de caldura este instalatia ce transfera caldura de la un mediu mai rece catre unul mai cald. Pompele extrag caldura stocata din aer, apa sau pamant si o transfera in casa prin intermediul unei instalatii normale cu radiatoare, ventiloconvectoare sau incalzire prin pardoseala.

Bineinteles, sursa este una gratuita si inepuizabila, aerul din mediul inconjurator. Pompele de caldura sunt echipamente specifice dotate cu tehnologie moderna destinata incalzirii, racirii si producerii apei calde menajere, prin utilizarea eficienta a energiei solare acumulate in apele subterane, in sol sau in aer, sub forma de caldura ecologica. Solul, apa si aerul sunt disponibile in cantitati nelimitate pentru a fi utilizate ca sursa pentru o pompa de caldura.

Cea mai avantajoasa sursa de energie depinde de circumstantele locale, de locatia cladirii si de necesarul de caldura al acesteia.

Cum functioneaza o pompa de caldura?

Pompa de caldura extrage iarna caldura din pamant, apa sau aer, iar apoi, cu ajutorul unui compresor montat In interior, agentul frigorific se incalzeste la o temperatutra si mai ridicata. Ulterior, acesta raspandeste caldura In interiorul locuintei.

Vara, ciclul se inverseaza iar locuinta este racita. Inima pompei de caldura este compresorul. Eficienta pompei este masurata de indicele COP, care trebuie sa fie cat mai mare.

Prin instalarea unei pompe de caldura, veti reduce semnificativ facturile...

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta

Portofoliu

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta.

Account details will be confirmed via email.