Centrale Termice Murale

Ne place iarna, dar ne si place sa ne cuibarim la caldura. O centrala termica murala va ajuta sa va incalziti domiciliul fara prea mult efort. Va invitam sa descoperiti gama noastra completa de centrale termice murale.

Centrale Termice Murale

Pentru asigurarea unui mediu ambient confortabil din punct de vedere al temperaturii, cat si a apei calde menajere, indispensabila oricarei gospodarii, aveti nevoie de o centrala termica murala.

Aceasta este una dintre cele mai uzuale si totodata compacte solutii prezente intr-o casa moderna. O centrala termica murala este special realizata pentru a transforma combustibilul gazos in agent termic. Intregul sistem al unei centrale termice murale este gestionat de o placa electronica, prin care sunt pastrate setarile initiale facute de specialist, sau cele ulterioare, stabilite de utilizatorul final.

Centrala termica murala este un mecanism complex si complet, in a carui alcatuire intra o multitudine de elemente. Arzatorul disperseaza gazul in camera de ardere, unde scanteia il aprinde.

Comutatorul de presiune, pompa de caldura, schimbatorul primar si cel secundar, conlucreaza cu precizie, pentru asigurarea confortului si sigurantei dumneavoastra.

  • Pompe De Caldura
  • Centrale Termice Pe Combustibil Solid
  • Sisteme Fotovoltaice
  • Sisteme Solare
  • Centrale Termice Murale
  • Sisteme De Ventilatie
  • BioTermic, In Pipes We Trust!

Sistemul de functionare este unul foarte simplu, dar extrem de eficient pentru incalzirea unei locuinte si/sau pentru incalzirea apei menajere.

In portofoliul de produse BioTermic cuprindem modele eco-friendly, sustenabile, de clase energetice user-friendly si usor de utilizat. Desigur, uneori alegerea modelului potrivit poate fi mai dificila. Dar, colegii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi servicii de consultanta, pentru a face alegerea ideala si corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

Asadar, apelati intotdeauna la specialisti pentru achizitie, montaj si mentenanta centrale termice murale! Apelati cu incredere la Biotermic!

Subscribe

Want to be notified about our News. Just sign up and we'll send you a notification by email.

Account details will be confirmed via email.