Sisteme Fotovoltaice

Spre deosebire de panourile solare, un sistem de panouri fotovoltaice produce curent electric continuu.Alegeti panouri fotovoltaice, o solutie sustenabila.

Sisteme Fotovoltaice

Panouri Fotovoltaice

Panourile fotovoltaice sunt componenta care genereaza energie sistemelor fotovoltaice prin conversia radiatiei solare in energie electrica.

Panourile fotovoltaice monocristaline, panourile fotovoltaice policristaline si panourile fotovoltaice amorfe se pot utiliza in cadrul sistemelor fotovoltaice cu baterii (sisteme zolate, OFFGRID) sau sisteme fotovoltaice legate la retea (ONGRID).

Sisteme Fotovoltaice

Sistemele fotovoltaice cu baterii ( sisteme tip OFF-GRID) sunt destinate alimentarii cu energie a locuintelor In zonele izolate sau aflate la distante mari de reteaua nationala de electricitate.

Sistemele fotovoltaice OFF-GRID sunt alcatuite din panouri fotovoltaice, regulatoare de incarcare, baterii solare si invertoare 12V/24V/48V.

  • Pompe De Caldura
  • Centrale Termice Pe Combustibil Solid
  • Sisteme Fotovoltaice
  • Sisteme Solare
  • Centrale Termice Murale
  • Sisteme De Ventilatie
  • BioTermic, In Pipes We Trust!

Genereaza propria energie electrica instaland un sistem de panouri fotovoltaice. Este cel mai bun moment sa devii prosumator si să reduci necesarul de energie din retea.

Panourile fotovoltaice sunt sisteme capabile sa transforme lumina (radiatia solara) direct in energie electrica prin intermediul unui proces chimic complex (energie electrica grauita).

Este foarte importanta alegerea corecta a tipului de panou solar fotovoltaic dorit in functie de sistemul fotovoltaic urmarit:

Off-Grid 10W-150W(cu baterii solare) pentru zone izolate fara acces la reteaua nationala de electricitate;

On-Grid 150W-400W pentru locatii legate la reteaua nationala de electricitate;

Dar si in functie de tipului de celula fotovoltaica dorit: Monocristalina sau Policristalina.

Panouri solare fotovoltaice monocristaline sau policristaline se diferentiaza prin eficienta oferita de fiecare panou solar fotovoltaic in parte, avand in vedere ca in prezent celula monocristalina ofera randament pana la 21% iar cea policristalina pana la 17%. Aceasta diferenta in eficienta si randament a panourilor solare fotovoltaice monocristaline sau a panourilor solare policristaline se va regasi si in pretul acestora. Datorita materialelor utilizate pentru producerea fiecarui tip de celula fotovoltaica in parte, pretul panourilor fotovoltaice monocristaline va fi intotdeauna mai ridicat

Account details will be confirmed via email.