Sisteme Solare

BioTermic ofera servicii profesioniste de montaj si mentenanta pentru instalatii termice, panouri solare, panouri fotovoltaice, centrale termice, centrale pe combustibil solid, sisteme solare si sisteme de ventilatie.

Panouri Solare

Project Description

Instalatii complexe, sistemele solare sunt echipamente electrice alternative avansate ce va permit sa va bucurati de apa calda, in orice anotimp. Instalatii sustenabile si eco-friendly, sistemele solare transforma energia provenita de la Soare in apa calda, atat de mult necesara si iubita de toti utilizatorii casnici si nu numai.

Randamentul unui astfel de sistem este pozitiv, atat pentru incalzirea apei menajere, cat si pentru incalzirea apei din o piscina. Principiul de functionare este unul destul de simplu, comparativ cu rezultatul pe care il ofera. Placile sistemelor sunt produse din cupru, montate in suporturi de aluminiu si sunt acoperite cu o pelicula ce capteaza razele solare direct, convertindu-le in confort.

Pricipalul avantaj al acestor sisteme este faptul ca folosesc energia solara, inepuizabila si gratuita. Astfel, acestea reprezinta cea mai sustenabila metoda de a va bucura de apa calda. La urma urmei, de ce sa nu ne bucuram de cat mai multa independenta? Pentru ca asta ofera sistemele solare, independenta fata de incalzirea centrala. Sau, acolo unde este cazul, acces la apa calda, cand sistemul central nu o permite.

  • Pompe De Caldura
  • Centrale Termice Pe Combustibil Solid
  • Sisteme Fotovoltaice
  • Sisteme Solare
  • Centrale Termice Murale
  • Sisteme De Ventilatie
  • BioTermic, In Pipes We Trust!

Energia solara este viitorul, asa ca sa ne bucuram din plin de tot ce are de oferit.

Instalarea sistemelor este simpla, iar colegii nostri o fac in mod profesionist.
Cu o vasta experienta in domeniu, instalarea este una rapida, eficienta, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati cat mai rapid de beneficiile oferite. 

Account details will be confirmed via email.