Pompe De Caldura

Prin instalarea unei pompe de caldura, veti reduce semnificativ facturile. Alegeti o pompa de caldura geotermala sau o pompa de caldura aer-apa.

Pompa De Caldura

Orice tip de locuinta poate fi incalzita in mod sustenabil, folosind doar energie regenerabila valorificata din mediul inconjurator.

Prin instalarea unei pompe de caldura, va veti asigura confortul, iar in acelasi timp veti reduce semnificativ facturile de la furnizorii de utilitati. Puteti alege o pompa de caldura geotermala, care va va asigura necesarul pentru incalzirea locuintei, prin captarea energiei necesare din sol.

Cu o pompa de caldura aer-apa, prin folosirea aerului din exterior, casa dumneavoastra va fi incalzita, atunci cand vremea este rece si vice-versa, va oferi un ambient racoros si placut, atunci cand afara este cald!

 

Avantajele pompelor de caldura:

  • Costuri reduse de funcționare
  • Mai puțină întreținere
  • Siguranța
  • Donec fringilla fermentum nibh, velit lacinia.
  • Fusce mollis et leo sit amet tincidunt.
  • Seed fermentum velit lacinia pharetra.
  • Hex ac molestie consectetur, metus tellus.

Pentru orice pompa de caldura ati opta, fiti siguri ca ati ales o solutie verde, ecologica, sustenabila, care nu dauneaza semnificativ mediului inconjurator!

Ce sunt pompele de caldura?

Pompa de caldura este instalatia care transfera caldura de la un mediu mai rece catre un mediu mai cald. Pompele extrag caldura stocata gratuit din aer, apa sau pamant si o transfera in casa prin intermediul unei instalatii normale cu radiatoare, ventiloconvectoare sau incalzire prin pardoseala.

Pompele de caldura sunt echipamente specifice dotate cu tehnologie moderna destinata incalzirii, racirii si producerii apei calde menajere, prin utilizarea eficienta a energiei solare acumulate in apele subterane, in sol sau in aer, sub forma de caldura ecologica. Solul, apa si aerul sunt disponibile in cantitati nelimitate pentru a fi utilizate ca sursa pentru o pompa de caldura.

Cea mai avantajoasa sursa de energie depinde de circumstantele locale, de locatia cladirii si de necesarul de caldura al acesteia.

Cum functioneaza o pompa de caldura?

Pompa de caldura extrage iarna caldura din pamant, apa sau aer, iar apoi, cu ajutorul unui compresor montat In interior, agentul frigorific se incalzeste la o temperatutra si mai ridicata.

Ulterior, acesta raspandeste caldura In interiorul locuintei. Vara, ciclul se inverseaza iar locuinta este racita. Inima pompei de caldura este compresorul. Eficienta pompei este masurata de indicele COP, care trebuie sa fie cat mai mare.

Account details will be confirmed via email.