Proiectare

Va sprijinim in fiecare etapa, end to end, de la consultanta, proiectare, comercializare, montaj si pana la mentenanta sistemelor de climatizare.

Va sprijinim in fiecare etapa, end to end, de la consultanta, proiectare, comercializare, montaj si pana la mentenanta sistemelor de climatizare.

Cea mai de pret resursa a noastra este timpul, stim. De aceea, noi suntem adeptii unor lucrari efiiciente, din toate punctele de vedere. Echipa noastra de proiectare, priceputi project manageri, stabilesc totul pana la cel mai mic detaliu, de la etapele realizarii, materialele necesare, timeline-ul fiecarei etape.

Astfel, reusim de fiecare data sa evitam eventualele blocaje ce ar putea duce la intarzierea lucrarii. Astfel, punanad laolalta o echipa de proiectanti cu experienta si materialele de calitate ridicata, vor rezulta intotdeauna proiecte de succes, la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

Proiectarea instalatiilor de caldura, specialitatea noastra.

Un proces vital pentru obtinerea unor rezultate bune, proiectarea instalatiilor de caldura, a sistemelor de climatizare, necesita concentrarea intregului ansamblu de cunostinte a echipei noastre. Colegii nostri din departamentul de proiectare sunt intr-un proces continuu de invatare, insusindu-si cele mai noi trend-uri si informatii din domeniu.

Bineinteles, toate in favoarea clientilor nostri. Simpla, dar nu simplista, asa putem defini modalitatea prin care colegii nostri livreaza informatiile catre clientii finali. Astfel, inca de la primele interactiuni cu departamentul nostru de proiectare, veti stii care sunt etapele principale ale desfasurarii lucrarilor, materialele ce urmeaza a fi folosite, precum si siguranta satisfactiei asigurate.

  • Pompe De Caldura
  • Centrale Termice Pe Combustibil Solid
  • Sisteme Fotovoltaice
  • Sisteme Solare
  • Centrale Termice Murale
  • Sisteme De Ventilatie
  • BioTermic, In Pipes We Trust!

Doriti mai multe informatii privind sistemele de incalzire din portofoliul BioTermic? Fie ca este vorba despre prompe de caldura, centrale pe combustibil solid, sisteme solare sau fotovoltaice, asteptam cu interes mesajul dumneavoastra.

Ati ales deja sistemul de incalzire dorit? Puteti solicita o oferta personalizata, folosind butonul alaturat.

Account details will be confirmed via email.