BioTermic

Servicii

Cu o abordare holistica, Biotermic va ofera solutii complete pentru echiparea locuintei dumneavoastra cu sisteme de climatizare sustenabile si eficiente energetic, de la centrale termice, pompe de caldura si panouri solare.

Fiecare pas este extrem de important, iar echipa Biotermic va va sprijini end to end, de la consultanta, proiectare, comercializare, montaj si pana la mentenanta sistemelor de climatizare.

Specialistii nostri cu o pregatire profesionala de exceptie si o experienta comparabila cu cea a expertilor de cea mai inalta clasa, realizand de-a lungul activitatii in domeniu montajul si mentenanta a sute de sisteme de incalzire, cumuland sute de km de tevi instalate, isi vor pune toate calitatile in slujba realizarii visului dumneavoastra de obtinere a unui ambient primitor si confortabil in interiorul caminului dumneavoastra.

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta,

DETAILS

Proiectare

  • Proiectare

O proiectare corecta este cheia unei lucrari perfecte. Echipa noastra de specialisti isi pune intreg know how-ul in serviciul dumneavoastra.

Read more 01.
DETAILS

Mentenanta

  • Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta atunci cand lucrurile ar putea merge si mai bine, calitate garantata, lucrare impecabila.

Read more 02.
DETAILS

Instalare

  • Instalare

Instalatiile complexe sunt specialitatea noastra. Bucurati-va de confortul casei dumneavoastra, lasand grijile in seama echipei BioTermic.

Read more 03.

BioTermic

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta

Portofoliu

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta.

Account details will be confirmed via email.