BioTermic

Sisteme Fotovoltaice

Genereaza propria energie electrica instaland un sistem de panouri fotovoltaice. Este cel mai bun moment sa devii prosumator si să reduci necesarul de energie din retea.

Sisteme Fotovoltaice | BioTermic

Nu doar simplu, ci si eficient si sustenabil

Bucurati-va de tot ce are Universul sa va ofere si optati pentru un sistem de panouri fotovoltaice pentru a produce curent electric.Sistemele de panouri fotovoltaice folosesc inepuizabila energie solara, o capteaza si o transforma in energie electrica continua. Reflexia razelor solare creeaza un camp electric, de-a lungul panoului fotovoltaic.

Suna simplu, nu? Chiar este. Nu doar simplu, ci si eficient si sustenabil. Pentru a va putea bucura la maxim de toate aceste beneficii, este esential sa optati pentru un produs calitativ, durabil. In portofoliul de produse BioTermic regasititi o vasta varietate de sisteme de panouri fotovoltaice, conform nevoilor dumneavoastra.

Pe langa panourile fotovoltaice, veti avea nevoie si de anumite componente ce sustin integul proces. De exemplu, vital este un invertor, scopul acestuia fiind de a transforma curentul continuu de voltaj scazut, cel produs de panouri, in curent alternativ, cu un voltaj potrivit consumului casnic.

Natura este intotdeauna darnica cu noi

Astfel puteti capta energia regenerabila a luminii solare, care este absolut inepuizabila si total gratuita, pentru a o folosi la alimentarea tuturor electrocasnicelor din gospodarie. Alegeti chiar acum sa va instalati un sistem de panouri fotovoltaice, o solutie sustenabila, eficienta si cu minima mentenanta, pentru confortul familiei dumneavoastra, dar si pentru un mediu mai curat!

01

Proiectare

O proiectare corecta este cheia unei lucrari perfecte. Echipa noastra de specialisti isi pune intreg know how-ul in serviciul dumneavoastra.

Afla mai Mult
02

Instalare

Instalatiile complexe sunt specialitatea noastra. Bucurati-va de confortul casei dumneavoastra, lasand grijile in seama echipei BioTermic.

Afla mai Mult
03

Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta atunci cand lucrurile ar putea merge si mai bine, calitate garantata, lucrare impecabila.

Afla mai Mult

Panouri Fotovoltaice

Panourile fotovoltaice sunt componenta care genereaza energie sistemelor fotovoltaice prin conversia radiatiei solare in energie electrica.

Panourile fotovoltaice monocristaline, panourile fotovoltaice policristaline si panourile fotovoltaice amorfe se pot utiliza in cadrul sistemelor fotovoltaice cu baterii (sisteme zolate, OFFGRID) sau sisteme fotovoltaice legate la retea (ONGRID).

Sisteme Fotovoltaice

Sistemele fotovoltaice cu baterii ( sisteme tip OFF-GRID) sunt destinate alimentarii cu energie a locuintelor In zonele izolate sau aflate la distante mari de reteaua nationala de electricitate.

Sistemele fotovoltaice OFF-GRID sunt alcatuite din panouri fotovoltaice, regulatoare de incarcare, baterii solare si invertoare 12V/24V/48V.

Alegeti chiar acum sa va instalati un sistem de panouri fotovoltaice, o solutie sustenabila, eficienta si cu minima mentenanta, pentru confortul familiei dumneavoastra, dar si pentru un mediu mai curat!

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta

Portofoliu

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta.

Account details will be confirmed via email.