BioTermic

Sisteme De Ventilatie

BioTermic ofera servicii profesioniste de montaj si mentenanta pentru instalatii termice, panouri solare, panouri fotovoltaice, centrale termice, centrale pe combustibil solid, sisteme solare si sisteme de ventilatie.

Sistemele de ventilatie, o gura de aer proaspat la dumneavoastra acasa

Bucurati-va de aer curat in fiecare moment

Traim intr-o societate grabita, totul se desfasoara pe fuga. Orasele sunt din ce in ce mai aglomerate si mai poluate si, din pacate, negandim prea putin la calitatea aerului pe care il respiram. Sistemele de ventilatie vin si salveaza situatia, ajutandu-va sa va bucurati in permanenta de aer curat, proaspat.

Sistemul de ventilatie protejeaza sanatatea, nu doar confortul

Nu doar confortul este cel care este imbunatatit atunci cand optati pentru instalarea unui sistem de ventilatie, ci si sanatatea dumneavoastra. Lipsa aerului ventilat va produce umiditate si acest fapt va va afecta iremediabil starea de sanatate.

Aer proaspat indiferent de anotimp

Aer proaspat si curat cu geamul inchis? Desigur, multumita unui sistem de ventilatie, totul este posibil. Exista mai multe tipuri de sisteme de ventilatie din care puteti alege, pentru a va putea bucura de aer curat in permanenta. In portofoliul BioTermic veti putea regasi o varietate mare de produse.

01

Proiectare

O proiectare corecta este cheia unei lucrari perfecte. Echipa noastra de specialisti isi pune intreg know how-ul in serviciul dumneavoastra.

Afla mai Mult
02

Instalare

Instalatiile complexe sunt specialitatea noastra. Bucurati-va de confortul casei dumneavoastra, lasand grijile in seama echipei BioTermic.

Afla mai Mult
03

Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta atunci cand lucrurile ar putea merge si mai bine, calitate garantata, lucrare impecabila.

Afla mai Mult

OK, dar care sunt functionalitatile unui sistem de ventilatie?

Sistemele de ventilatie vin in intampinarea nevoii noastre de aer proaspat si curat, pentru un confort sporit si pentru sanatatea noastra.
Astfel, printre functionalitatile unui sistem de ventilatie putem aminti permiterea accesului unui flux mare de aer, precum si curatarea acestuia, incalzirea aerului si protejarea fata de sunetele din exterior.

Pentru a fi siguri ca veti alege produsul potrivit nevoilor dumneavoastra, va invitam sa contactati echipa de specialisti BioTermic. Colegii nostri va stau la dispozitie pentru a va ghida si a va raspunde la toate intrebarile.

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta

Portofoliu

Daca deja v-ati ales sistemul de incalzire dorit, nu va ramane decat sa contactati echipa Biotermic, pentru proiectare, comercializare, montaj si mentenanta.

Account details will be confirmed via email.