TERMENI SI CONDITII

Pentru a coresponda cu BIOTERMIC SERVICE SRL prin posta electronica, utilizatorii vor trebui sa completeze formularele de corespondență electronică menționate pe site. Răspunsurile formulate de către BIOTERMIC SERVICE SRL la email-uri nu vor putea fi asimilate sau nu vor putea constitui dovada exercitării unei activități publicitare, promoționale sau comerciale pe teritoriul tarii de destinatie a răspunsurilor.

Posta electronica

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

  • nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
  • nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje
  • colective sau alte forme de “spam”.

 În vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.biotermic.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest continut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari și alte tipuri de continut pe www.biotermic.ro, transmiteți (în afara cazurilor în care BIOTERMIC SERVICE SRL indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. BIOTERMIC SERVICE SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masa, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari și alte tipuri de conținut pe www.biotermic.ro, cedati dreptul BIOTERMIC SERVICE SRL de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.biotermic.ro. 

 www.biotermic.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.biotermic.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terte parti pe site. www.biotermic.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de către utilizatori.

Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Documentele și informațiile difuzate pe site sunt furnizate ca atare fără nicio garanție expresa sau tacita de oricare fel ar fi. BIOTERMIC SERVICE SRL își rezerva dreptul de a modifica sau de a corecta conținutul site-ului în orice moment, fără preaviz. BIOTERMIC SERVICE SRL nu va putea fi ținut responsabil în caz de contaminare a materialelor informatice ale utilizatorilor în urma raspandirii unui virus sau a altor infecții informatice. Utilizatorilor acestui site le revine obligația de a lua toate măsurile adecvate astfel incat sa isi protejeze propriile date si/sau programe de contaminare cu eventualii virusi care circulă în rețeaua internet. 

În niciun caz BIOTERMIC SERVICE SRL, angajatii sai, furnizorii sai sau partenerii menționați pe site nu vor putea fi ținuți responsabili, cu titlul unei acțiuni in responsabilitate contractuala, in responsabilitate delictuala sau al oricărei alte acțiuni, al oricărei pagube directe sau indirecte, incidente sau accesorii, sau al oricărei naturi ar fi sau al oricărui prejudiciu, cu precădere, de natura financiara sau comerciala, rezultand din utilizarea site-ului sau sau a unei informații oarecare obținute pe site-ul său.

Site-ul poate contine legaturi simple sau mai semnificative către site-urile partenere sau ale tertilor. BIOTERMIC SERVICE SRL nu exercita niciun control asupra acestor site-uri și nu asigura în consecință nicio responsabilitate cu privire la disponibilitatea acestor site-uri, la conținutul, publicitatea, produsele și/sau serviciile disponibile pe sau de la aceste site-uri. Astfel, BIOTERMIC SERVICE SRL nu va fi deloc responsabil de daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesului utilizatorilor pe site-ul partenerului sau a utilizarii acestui site, de nerespectarea continuturilor sau a serviciilor cu orice reglementare sau orice atingere la drepturile tertilor. BIOTERMIC SERVICE SRL declina orice responsabilitate cu privire la informațiile, materialele, programele site-urile legate prin legături de tip hypertext la site.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, BIOTERMIC SERVICE SRL își rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Caracteristicile produselor/serviciilor prezentate pe site sunt furnizate/preluate/puse la dispoziție de producători și/ furnizori, BIOTERMIC SERVICE SRL asumându-și răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

Prețurile produselor/serviciilor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificari. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată / în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.  Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizarii stocului BIOTERMIC SERVICE SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători/furnizori.

Va informam ca eventualele reclamații privind deficiențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 2 zile de la momentul recepției produsului.

Limitarea responsabilității

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. 

Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

BIOTERMIC SERVICE SRL respectă garanția legală de conformitate.

Garanția produselor

Orice litigiu cu privire la site, la prezenta notificare legală sau decurgând din, sau in legatura cu, achiziția de produse si/sau servicii prin intermediul site-ului www.biotermic.ro va fi solutionat de instanța de judecată material competenta de la sediul BIOTERMIC SERVICE SRL, legea aplicabilă fiind legea română indiferent de parti sau circumstanțe. 

Termenii și Condițiile se completează cu prevederile Codului Civil şi ale altor acte normative care reglementează raporturile juridice dintre profesionisti şi care, eventual, ar deveni incidente în raporturile de faţa.

Utilizarea site-ului www.biotermic.ro  inseamna acordul dumneavoastra expres la aplicarea prezentei clauze jurisdictionale. În cazul în care una dintre dispozițiile acestei notificări legale va fi declarata ilegala, nula sau neaplicabila oricare ar fi motivul, aceasta va fi considerată ca nefacand parte din această notificare legală și nu va afecta validitatea și nici aplicarea celorlalte dispoziții.

Jurisdicția și legea aplicabilă

Feedback-ul utilizatorului este foarte important pentru noi si il asteptam telefonic la 0763703818 sau email: office@biotermic.ro.

Utilizatorul va primi un răspuns oficial in maxim 48 de ore lucrătoare de la primirea de către BIOTERMIC SERVICE SRL feedback-ului utilizatorului.

Feedback

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a BIOTERMIC SERVICE SRL, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale. BIOTERMIC SERVICE SRL se angajează sa nu dezvaluie nici o informație cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. BIOTERMIC SERVICE SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse pe site conform acestor Termenilor si Conditiilor.

Informațiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se regasesc in secțiunea Politică de Confidentialitate

Confidențialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal

În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești termeni și condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

 Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești termeni și condiții nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.

Account details will be confirmed via email.